Képzés

Fotómodell - Manökeniskola

Fotómodell - Manökeniskola


mi-1-1 mi-2-2 mi-3-1
mi-1-2 mi-3-2
mi-1-3 mi-2-3 mi-3-3
mi-1-4 mi-2-4 mi-3-4
mi-1-5 mi-2-5 mi-3-5
mi-1-6 mi-2-6 mi-3-6
mi-1-7 mi-2-7 mi-3-7

A Vogue Modellügynökség Nyíregyházán 18 éve a megszokott magas színvonalú oktatásával és azt követő folyamatos szereplési- divatbemutató, reklámfilm, fotózás, host-hostess munkák és nemzetközi modellkarrier lehetőségével várja a hozzá jelentkezőket, gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

A modellszakmában való érvényesüléshez nem elegendőek a külső adottságok. A szakmát el kell sajátítani. Azok is felkereshetnek minket, akik magabiztosabbak szeretnének lenni és nem a modellkedés vonzza őket. A szakma elsajátításához a legjobb modellügynökség, szakmabéliek megtalálására van szükség, akik kellő szeretettel és figyelemmel vannak a fiatalok iránt, és elhivatottan vállalják a tanításukat, majd a menedzselésüket, képviselik és védik az érdekeiket és sok minőségi munkát tudnak kínálni a bázisukba felvett, végzett modelleknek.

A Vogue-nál egyedülállóan a fotómodell-manökenképzés összekapcsolódik az önbizalom fejlesztő tréninggel, játékos szituációs játékokkal tűzdelve, a Vogue Önbizalom Akadémiájában. Rendkívüli hangsúlyt fordítanak modellek képzésére, formálására, hogy önállóan helyt állhassanak a divatvilágban (castingokon vagy a kifutón vagy fotózások alkalmával), Emellett fontos céluk minden jelentkezőjük egészséges személyiségének kialakítása. A modellek szigorú elméleti- és gyakorlati rostán esnek át, mely során felkészítik őket pózolási, járástechnikákkal a megfelelő színpadi vonulásra, fotózásokra, a legkifinomultabb mozgástechnikákra, zenés-táncos koreográfiákat sajátítanak el- mellyel bármikor képesek egy többórás divatshow kivitelezésére  emellett a „haute couture” bemutatókon is tökéletesen helyt tudnak állni Magyarországon vagy külföldön egyaránt, minden Megrendelő igényét kielégítve. Megtanulnak a fiatalok bánni testükkel, hajukkal, bőrükkel éppúgy, mint a rendelkezésükre bocsátott kollekciókkal, hiszen kommunikációt és színész mesterséget is tanulnak, Mindez az életben is nélkülözhetetlen.

NYÍREGYHÁZA: BEIRATKOZÁS és 1. képzés Nyíregyházán: 2019. szeptember  08. vasárnap 10.00

4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 20 /Cutler Gym táncterme- a belvárosi TESCO felett/

 

BUDAPEST : Jelentkezés folyamatosan!

1165, Budapest, Hunyadvár u. 43/b /Erzsébetligeti Színház- az Örs vezér terétől 10 perc/

INFO és jelentkezés: +36 20 335 28 51

A JELENTKEZÉS  FOLYAMATOS és a soron következő induló csoportba tud csatlakozni!! a www.voguemodel.hu/jelentkezes űrlap beküldésével vagy telefonon a +36 20 335 28 51-en.

Évszakonként induló három hónapos képzésük alatt, hetente egy alkalommal hétvégén, szakemberek oktatásával sajátíthatod el a magabiztosság fortélyait. A fővárosban intenzív formában 4 X6 óra keretben is van lehetőség elsajátítani  amodellkedés fortélyait. 

INFO: +36 20 335 28 51

Ajánlott korosztály: 4-35 év

Vogue Modellügynökség, amely referenciával, két évtizedes múlttal és tapasztalattal, kontrollálható és megbízható képzéssel és munkákkal várja a fiatalokat.

A Fotómodell-Manökeniskola TANREND- je:

A képzés gyakorlati és elméleti. Gyakorlati vizsgával, vizsga divatbemutatóval és oklevélátadással zárul 10 fős létszám felett és nyílt nappal a szülők részére.

1. Viselkedéskultúra, mozgáskultúra, tartásjavítás, járástechnika, kifutómozgás, koreográfiák- Bartha Edina okl.közgazdász, Kujbus S. Gábor okl.közgazdász, modell, koreográfus
2. Gesztus, mimika, testbeszéd, készségfejlesztő szituációs játékok- Bartha Edina okl.közgazdász, önbizalom tréner
3.   Sminkoktatás- bőrápolás Simai Mariann kozmetikus- és sminkmester
4.   Hajápolási szaktanácsadás Papp Károly mester fodrász
5.  Fotózások- fotogenitás, pózolási technikák, divatfotózás, portfólió készítési lehetőség- K.S.G. Photo's- Kujbus S.Gábor fotós
6.   Testformálás- táplálkozási tanácsok Ádám András testnevelő tanár, személyi edző, úszásoktató
7. Egészséges életmód ötven pontja- diéták, manökendiéta, legbűnösebb, legártalmasabb szenvedélyek- Bartha Edina modell, műsorvezető
8.   Beszédtechnika- kommunikáció- Bartha Edina műsorvezető

Megvan az ambíciód, hogy modell légy, de nem tudod, hogyan kezdj neki,
Imádod, ha fotóznak, de tele vagy gátlásokkal,
Ha érdekel a manöken szakma,
Ha vonz  a divat világa,

Most rajtad a sor!

Törj ki a hétköznapokból,
Valósítsd meg Önmagad,
Fedezd fel a divat világát...

A siker kulcsa a Te kezedben van!

A modellkedést űzheted hobbiként iskola vagy munka mellett, de választhatod életed hivatásának is.