Rólunk


r-1-1 r-2-1 r-3-1
r-1-2 r-2-2 r-3-2
r-1-3 r-2-3 r-3-3
r-1-4 r-2-4
r-1-5 r-2-5 r-3-5
r-1-6 r-2-6 r-3-6
r-1-7 r-2-7 r-3-7

A Vogue Modellügynökség 18 éve Magyarország piacvezető modellügynöksége és modellképző intézménye, megtalálható a fővárosunkban Budapesten és Nyíregyházán is, Budapesttől 240 km-re észak-keletre. Vezető fővárosi és külföldi ügynökségekkel való kapcsolatai révén kellő menedzselést tud biztosítani az erre hivatottaknak, emellett divatbemutatók, divatestek, szépségversenyek, modelloktatások, önbizalom fejlesztő tréningek szervezésével foglalkozik. Saját rendezvényei a Nyíregyházi Divatestek, a Miss/ Mister Nyíregyháza és a Miss/ Mister Kelet regionális szépségversenyek. 

Rendszere egyedi, mert nem csak munkákra közvetít (fotózás, kifutómunkák, hostesskedés, reklámfilmezés stb.), hanem amatőrök modellé képzésével is foglalkozik, (azaz „kitanítja a szakmát”- felépített hat hónapos iskolarendszerében) - a végzett modelleket pedig később saját bázisában is- évente több száz fellépésen foglalkoztatja, saját koreográfusával  felkészíti az eseti felkérésekre vagy állandó munkákra.

A Vogue Modellügynökség társcégei fotózással - KSG Photo’s, újságkiadással, terjesztéssel - IDOL Magazin, és televízió reklám-, és műsorgyártással, értékesítéssel is foglalkoznak - VogueTvHungary.

Fő tevékenységeik:

1. zenés-táncos vagy „haute couture” divatbemutatók teljes körű lebonyolítása
2. professzionális stúdió- vagy szabadtéri fotózás, esküvő, óvodai, iskolai csoportok, amatőrök, modellek részére portfólió készítés
3. televíziós produkciók és reklámok készítése (reklám- referenciafilmek, magazinműsorok stb.)
4. teljes körű rendezvényszervezés szabadtéri- és beltéri programokra (sajtótájékoztatótól tüzijátékig)
5. műsorvezetés (televízióban, szabadtéri vagy zártkörű rendezvényeken)
6. személyre szóló stílustanácsadás, image kialakítás
7. önbizalom fejlesztő tréningek tartása felnőtt- és gyermekcsoportoknak
8. host-, hostessek, statiszták közvetítése
9. reklámfilmhez, videokliphez, termék-, katalógus-, naptárfotózáshoz modellek biztosítása
10. zenés-táncos koreográfiák betanítása (szalagavatókra, bálokra, céges rendezvényekre stb.)

A Vogue-nál indult és a Vogue által képzett fiatalok szép eredményeket értek el országos és világviszonylatban modellkarrier tekintetében éppúgy (Vass Vivien, Tóth Eszter, Barkó Dorina, Baksa Dóra), mint fitness világbajnokságon (Regős Lili, Ádám András) vagy országos- és nemzetközi szépségversenyeken (Nagy Ágnes, Perger Zsuzsa, Gégény Niki, Minczér Dóra, Kántor Bianka).

A Vogue hisz a tehetségek menedzselésében, növendékei közül kerülnek ki színészek, divattervezők, műsorvezetők, ruházati cégek stylist- és divattanácsadói, sminkmesterek, sporttehetségek éppúgy, mint legendás modellek, akiknek hobbiból hivatásává válik a modellkedés, akiket nap, mint nap viszontláthatunk óriásplakátokon, televízióban vagy magazinok címlapjain.

A VOGUE Modellügynökséget, azzal a céllal hozta létre 2000-ben Bartha Edina és Kujbus S. Gábor, a két alapító, hogy új színfolt jelenjen meg a divat, a szórakoztatóipar terén- több egyedülálló kezdeményezéssel tarkítva a modellvilágot és a kultúrát.

Céluk, hogy hatékony együttműködő partnerei lehessenek modellügynökségeknek, önkormányzatoknak, cégeknek, médiumoknak, magazinoknak, és, minél jelentősebb eredményeket érjenek el modelljeik, hiszen „Az ő sikerük, a mi sikerünk.”- vallják.

A Vogue fennállása alatt jelentős pozíciót vívott ki a divatvilágában- mára sikeres modelleket és a legígéretesebb új tehetségeket foglalkoztatja és közvetíti.

Modelljeik, köztük szépség- és modellversenyek felfedezettei, naponta viszontláthatók reklámfilmekben, óriásplakátokon, magazinok címlapjain, helyi  és országos médiumokban, katalógusokban.


 Lépj kapcsolatba velük!